Så försöker Storbritannien vända nya coronakrisen

PODD ”Finns ett litet ljus i mörkret”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Storbritannien är inne i sin tredje lockdown och rapporter gör gällande att en av 50 britter har covid-19 just nu. Sjukvården är under mycket hård press och man brottas dessutom med en smittsam mutation av viruset. Bara i London får man 800 nya coronapatienter – alltså motsvarande ett helt sjukhus – varje dag. ”Det är som om det vore krig här”, säger stadens borgmästare Sadiq Khan.

Så hur är det att befinna sig där just nu?

Hur ser man på hanteringen av corona i landet?

Och hur går det med vaccinationen?

Det tar vi upp i Aftonbladet Daily. Gäst är Frida Fagerlund, reporter på Sportbladet och bosatt i London. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publisert:

LÄS VIDARE