Kronprinsessfamiljen på stadstur på nyårsdagen

avLinnea Järkstig

Foto: Läsarbild

Titta vilka som är ute på promenad!

Kronprinsessfamiljen har i dag promenerat i centrala Stockholm – men Estelle gled runt på sin sparkcykel i solglasögon.

– Det var trevligt att se dem som en normal och vanlig familj, säger uppmärksamme Baltovic Djordje som såg kungligheterna.

Dagen efter nyårsafton har kronprinsessfamiljen setts ta en promenad genom centrala Stockholm – precis som vilken familj som helst.

Prins Daniel styrde vagnen med lille prins Oscar i, vid sin sida hade han strålande glada kronprinsessan Victoria och Estelle som körde runt på sin lilla sparkcykel.

– Det var trevligt att se dem som en normal och vanlig familj, säger Baltovic Djordje som lyckades se kungligheterna på Sveavägen mellan Rådmansgatan och Hötorget.

Fluffig mössa och solglasögon

Estelle hade en stor blå fluffig mössa på sig, en rosa jacka som hon matchade med en rosa halsduk och solglasögon. Hon åkte dessutom omkring på sin blåa sparkcykel.

– Jag hälsade och då nickade kronprinsessan Victoria tillbaka med skrattet i kinderna så det var trevligt, säger han till Aftonbladet.

– Det var väldigt avslappnat.

Varit postivit år för familjen

I går, på nyårsafton, skickade kungafamiljen en nyårshälsning via sin Instagram. I årets hälsning blev det ett bildspel med bilder från årets största händelser.

Bland annat har kungen firat sin 70-årsdag med pompa och ståt på det Kungliga slottet, två nya prinsar har kommit till familjen - prins Oscar och prins Alexander - och dessutom har kungaparet firat sin 40-åriga bröllopsdag.

– Det har varit ett mycket händelserikt och positivt år för familjen, sa Margareta Thorgren i går.

ARTIKELN HANDLAR OM