Vek ut frun på porrsajter

NYHETER

10 000 besökare hann se sexannonserna

Paret gifte sig 2004.

Tre år senare knakade äktenskapet i fogarna.

Då märkte kvinnan att hennes make hade lagt ut nakenbilder av henne på nätet.

Mannen som kommer från Sundsvallstrakten träffade sin fru som kommer från Ryssland via en kontaktförmedling 2004. Paret hade till en början en bra relation men sedan förändrades den. När kvinnan upptäckte att maken hade lagt ut nakenbilder på henne på internet, lämnade hon honom.

– Vi hade ett stort bråk när jag skulle ta körkort. När jag upptäckte annonserna så var det över. Det var i början av maj 2007, berättade kvinnan i tingsrätten i Sundsvall i går enligt Dagbladet i Sundsvall.

10 000 besökare

Ålagare Hanna Bogseth uppskattar att cirka 10 000 besökare hann se sexannonserna på kvinnan.

Mannen uppgav dock i rätten att han endast stod bakom några av de 20 annonserna som ingår i åtalet.

– I sängen en natt frågade hon mig. Jag sa att vi kan ju undersöka om det kommer några svar. Jag frågade även dagen efter. Sedan fick jag fria händer, sade mannen.

En chock

Mannen uppgav att hans exfru var intresserad av "avancerat sex" och att hon ville se om svenska män uppfattade henne som attraktiv. Han uppgav i rätten att hon själv kanske hade lagt upp de övriga annonserna, något som exfrun förnekar.

– Det var en sådan chock. Det gjorde jätteont. Det var som att han försökte sälja mig, sa kvinnan i rätten enligt Sundsvalls tidning.

Kvinnan polisanmälde mannen och ansökte om skilsmässa.

Mannen är åtalad för grovt förtal och sexuellt ofredande. Åklagaren yrkar på ett kraftigt bötesbelopp. Han är dessutom åtalad för barnpornografibrott då man påträffat elva sexbilder på personer som bedöms vara under 18 år i hans dator.

Tingsrättens dom väntas falla den nionde september.