Svennis-prassel - ett miljonklipp

NYHETER

Hans kvinnor kan tjäna 70 miljoner

Foto: Faria Alam, 38.
Så mycket kan hon tjäna på Svennis: 14 miljoner kronor. Mejlen till väninnan har läckt ut men Faria Alam har ännu inte berättat sin version. Hon har blivit citerad när hon sagt att hon skulle sälja sin historia för en miljon pund (14 miljoner kronor).   Nancy dell'Olio, 45.
Så mycket kan hon tjäna på Svennis: 30 miljoner kronor Har nyligen separerat med Svennis och sägs sitta inne med massor av känslig information. "Mitt liv med Sven", av Nancy dell'Olio är de brittiska bokförläggarnas dröm. Hon lär veta allt om affären mellan David Beckham och Rebecca Loos.   Ulrika Jonsson, 34.
Så mycket har hon tjänat på Svennis: 25 miljoner kronor. Hon hade en romans med Svennis medan han fortfarande var tillsammans med Nancy. Ulrika har skrivit boken Ärlig (Honest). Ett bokkontrakt värt strax under 15 miljoner kronor.

Här är senaste miljonklippet.

Förför Sven-Göran Eriksson, 56.

Hans tre senaste kvinnor kan tillsammans tjäna 70 miljoner kronor på romanserna.

Ett förhållande med Sven-Göran Eriksson är mer än bara kyssar och kärlek.

Det är en väg till rikedom.

Ulrika Jonsson, 34, var först att tjäna stora pengar på den engelska förbundskaptenen.

Den svenske programledaren i England hade en affär med Svennis när han fortfarande var tillsammans med Nancy dell'Olio.

Nyligen kom boken där hon berättade allt.

Lovade göra slut

I "Honest" (ärlig) skriver hon om första kyssen, om hur de har sex i lyxhuset i Portugal och om hur Svennis lovat henne att göra slut med Nancy efter VM 2002.

För boken fick hon en nätt summa på strax under 15 miljoner kronor. Därutöver sålde hon förhandstittar till tidningshuset Associate Newspapers för enligt uppgift 10 miljoner kronor. För pengarna har hon köpt sitt drömhus på Värmdö utanför Stockholm.

Vill sälja storyn

Nu har bokförläggare och tidningar riktat in sig på nya guldgruvor. Nancy dell'Olio, 45, och Faria Alam, 38, har kanske ännu mer pengar att göra.

Den senaste flirten, Faria Alam, är kvinnan bakom "Svengate". Relationen blev känd efter att mejl till hennes väninna läckt ut.

Alam har sagt sig villig att sälja hela sin story för en miljon pund, knappt 14 miljoner kronor.

Då återstår ändå boken. Nancy dell'Olio som länge levt som sambo med Svennis sägs känna till mängder av känsliga historier. Bland annat sanningen om David Beckhams affär med assistenten Rebecca Loos. Men även mer om Sven-Göran Erikssons romans med Ulrika Jonsson samt hans frostiga förhållande till engelska fotbollsmanager.

Men Nancys publicist Julia Kostantini säger:

- Det kommer inte att bli någon bok och hon kommer inte att sälja sin historia till någon tidning.

Men hon går inte lottlös för det.

Enligt uppgift betalar Sven-Göran Eriksson Nancy mellan 14 och 20 miljoner kronor samt ger henne ett hus i Italien.

Bara för att hon ska hålla tyst.

Johan Rikner