Här tas rektorn på bar gärning

Hade sex på skolan

Fullbordat samlag med en lärare och intimt umgänge med en lärarassistent. Bilderna på rektorn som smygfilmats på sitt kontor skickades till elevernas föräldrar och till de inblandade.
Fullbordat samlag med en lärare och intimt umgänge med en lärarassistent. Bilderna på rektorn som smygfilmats på sitt kontor skickades till elevernas föräldrar och till de inblandade.

LOS ANGELES

Rektorn förvandlade skolan till rena ormgropen.

En smygtagen video visar när han har sex med två lärarinnor.

Nu har alla tre förlorat jobben.

Videon med sexlekarna skickades i förra veckan ut anonymt till elevernas föräldrar vid Sandridges lågstadium, söder om Chicago.

”Mycket detaljerad”

– Den gör mig illamående. Den är mycket detaljerad. Jag kan inte berätta hur detaljerad eftersom jag har två barn bredvid mig just nu, säger Kim Grivakis som fick en dvd i posten.

Smeker rektorn

Nyhetsbyrån AP rapporterar att dvd:n visar en man och en kvinna som kramas, kysser varandra och utför en rad sexakter inne på ett kontor.

I torsdags valde rektorn Leroy Coleman och lärarinnan Janet Lofton att avgå.

En tredje person, lärarassistenten Anjayla Reed, sa upp sig i förrgår sedan det stod klart att hon finns med på en separat videoinspelning där hon kramar och smeker rektorn.

– Lofton skrev att hon sa upp sig med omedelbar verkan på grund av sjukdom inom familjen, säger skolstyrelsens advokat John Izzo.

Visste ej om kameran

Händelserna på videon utreds nu av polis.

– I nuläget vet vi inte om något brott har begåtts, säger talespersonen Penny Mateck.

Varken Coleman eller Lofton visste om den dolda kameran.

– Någon tog sig in och gömde övervakningsutrustningen på skolkontoret, säger Izzo.

Kom före valet

Filmerna ska ha spelats in i december och januari. De offentliggjordes bara dagar före valet till skolstyrelsen. Åtta kandidater slåss om fyra platser.

– Det är sjukt att videorna kom fem dagar före valet, säger skolstyrelsens ordförande Cheryl Ward.

Magnus Sundholm

Publisert: