Nyheter

"Jag skulle kalla henne ögonkonstnär"

Av: 

Zendry Svärdkrona

NYHETER

Rachel Mohlin nöjde sig inte med sitt favoritställe i Stockholm, när vi frågade henne om vad hon tyckte var bäst i stan ville hon tipsa om såväl ögonbrynsmakare som jeans och tröja-lyxrestauranger.

Rachel Mohlin har många favoritställen i Stockholm.
Rachel Mohlin har många favoritställen i Stockholm.

- Ett av mina favoritställen är Cow Parfymeri. De har förmodligen stans bästa service när det kommer till att få hjälp med hur man ska lukta och bygga sitt underlag.

Det är en estetisk upplevelse, en doftupplevelse, och en social upplevelse eftersom dem är så himla trevliga, duktiga och extremt kunniga när det kommer till makeup och parfym.

Några andra favoriter?

- Nästa favorit är ett söderställe. Inte ett hak, utan ett beauty and spa som heter DermaNova, precis vid Skanstulls tunnelbaneuppgång.

Dit går jag för att Desirée, en otroligt skicklig, jag skulle kalla henne ögonkonstnär, arbetar där. Om man är den buskiga typen, vilket jag är, så har hon ett handlag med pincetten som är få förunnat.

Gillar du bara skönhetsställen?

- Nej då. Nästa ess i rockärmen är Bergamott, en restaurang av guds nåde! De har en meny som ständigt förändras, det är trevlig och skicklig personal och blandad publik.

Det här är en restaurang man verkligen ska uppsöka - man kommer icke ångra sig. Hit går folk som är hungriga och beredda att betala för sig. Det är en slags avspänd lyx skulle man kunna säga. Jeans- och tröjalyx.

Det var.. tre ställen. Fler tips på lager?

- Ja, sen har jag ju då Hamburger Börs, denna famösa showkrog. Jag gillar att den känns lite mystisk så där, mörk och murrig. Det är en märklig företeelse att en showkrog överlever så länge.

Den är i en klass för sig.

Vad får man inte missa där?

- Jag tycker förstås att man ska se R.E.A , men oavsett vad man väljer att se är det en speciell, tidlös känsla där. Lite som krogshowen smakade förr. Man ska också gå upp och titta på alla tavlorna med de som uppträtt genom åren. Och ta en drink i Oscarsbaren.

Leo Frejrud

Allt om Stockholm

ANNONS

Kids deal - 25% rabatt på barnkläder & skor från Ellos kollektioner!

Extern länk från Ellos

Till REAN!

Publisert: