Här får han träffa sin mamma igen - efter tio år ifrån varandra

NYHETER

Det blev mycket känslor för Jeffrey när hans mamma plötsligt befann sig i hans hem i USA. Hustruns film på återföreningen har setts av miljontals människor.

Under sin uppväxt reste Jeffrey mycket mellan Paris i Frankrike och Libreville i Gabon då hans mamma Madeline arbetade som flygvärdinna. Till slut stannade mamman kvar i Gabon men Jeffrey valde att flytta tillbaka till USA där han föddes. Nu bor han där med sin hustru Shannon och nyfödde son Christian och arbetar som snickare.

Inte sett varandra på flera år

På grund av distansen, brist på pengar, visum och andra faktorer har Jeffrey och hans mamma inte sett varandra på tio år. Dessutom har han inte sett sin bror Axel på fyra år, som bor i södra Florida. Men för några dagar fick tiden ifrån varandra ett slut.

Filmade den tårfyllda återföreningen

I hemlighet ordnade Axel både flygresa och visum till mamman och hörde av sig till hustrun Shannon för att berätta om överraskningen. Och i ett klipp som Shannon lagt upp på sin Facebooksida och Youtube kan man se att den glädje- och tårfyllda återföreningen när Jeffrey kommer hem från jobbet – helt ovetande. Sammanlagt har över sex miljoner sett Jeffreys överraskande min.

"Den här videon sammanfattar verkligen vilken fantastisk man han är. En snäll, älskande, tålmodig, arbetsam, kärleksfull man och far. Jag är tacksam att han är min och jag hans” skriver Shannon som en kommentar till klippet.

Se filmen här ovan.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Feelgood