Mördade mannen identifierad – polisen vädjar om tips

Ingen är gripen

avJamshid Jamshidi

NYHETER

Den person som hittades mystiskt mördad på öppen gata i Kallhäll har identifierats som en man i 65-årsåldern.

Polisen har fortfarande inga spår efter mördaren.

Nu söker polisen efter fler vittnen – som kan lösa mordgåtan.

1 av 5 | Foto: P-O SÄNNÅS

Polisen lyckades under söndagen identifiera den man som hittades mördad vid Arlas mejeri i Kallhäll, norr om Stockholm, som en man i 65-årsåldern.

– Vi har fått in uppgifter som hjälpt oss identifiera den här personen, och hans anhöriga är nu underrättade, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

Det var vid 20.30-tiden på fredagen som förbipasserade upptäckte en livlös och blodig man utomhus. Han dödförklarades på plats

Polisen inledde snabbt en förundersökning om mord då det fanns tecken på att mannen blivit ihjälslagen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet hade offret även knivskador. En av polisens teorier är att det kan röra sig om rånmord, enligt Aftonbladets uppgifter.

Ber om hjälp från allmänheten

Ingen är gripen misstänkt för brottet.

Polisen efterlyser vittnen som kan ha svaret på mordgåtan.

– Det gäller främst iakttagelser mellan klockan 17 och 17.30 från ett område vid en gångväg som går parallellt med Slammertopsvägen, i höjd med Kallhälls pendeltågsstation. Det är den här tiden och platsen som man är intresserade av, och man uppmanas att ringa polisen på 114 14, säger Anna Westberg och fortsätter:

– Vi har kommit vidare i utredningen med anledning av iakttagelser, nu hoppas vi på ytterligare iakttagelser som leder oss till en gärningsperson.

Så många dödas varje år 00:30
ARTIKELN HANDLAR OM