Hur får jag min unga granne att bli kär i mig?

NYHETER

Fråga: Hej Fredrik! Jag har motvilligt men dock fallit raklång för min 23-årige granne och vet inte hur jag ska komma ur detta... Vi bor precis dörr vid dörr och det hettade till ordentligt när han hjälpte mej att installera diskmaskinen nån gång i februari. Som tack för installeringen bjöd jag på middag och hjälpte även honom med en massa andra saker som grannar gör...Och fulla blev vi och sen sa det pang och vi hamnade i säng... tre gånger den veckan... Detta var absolut ingenting jag kunde förutse och ingenting jag önskade men det gick inte att hindra, liksom. Men uppenbarligen har han inte några andra avsikter med mej än att ”lattja lite” och sen ”stänga av” som han så fint uttrycker det. Kan tillägga att vi jobbar inom samma bransch och har haft mycket gemensamt inom mitt yrke och hans hobby. Musik. Jag är oerhört förvånad över hur starkt denne så ”helt fel” kille påverkar mej. Jag sover inte, äter inte, och jag kan fan knappt andas... Lokaliserar varje steg han tar och har full koll på vilka han tar hem till sig etc. Det har näst intill blivit outhärdligt. Jag har svårt att koncentrera mej på jobbet och undrar hela tiden vad han gör och vart han är. Mitt hopp är nu min semester då jag kan åka härifrån och då jag kan få lite distraktion i tillvaron. Jag har givetvis funderat på tanken att flytta... Men min fråga till dej är... hur får jag honom intresserad? Är det kört, nu när han redan fått som han vill, eller finns det nån chans?

Hälsningar ”tokkär 38-årig rockbrutta”

Singelkillens svar: Det är naturligtvis oerhört svårt att säga om ett annorlunda beteende från din sida kan leda till att han utvecklar starkare känslor för dig. Är man inte kär så är man. Det är svårt att ändra på.

Men om du ska försöka något så tror jag att du ska satsa på att svälta honom. Så här ligger det till. Hittills har allt gått som en dans för den unga mannen. Han har installerat en diskmaskin, sedan fått allt serverat. Han har från första middagen vetat var han har dig. Du har varit den förälskade, äldre kvinnan i dörren bredvid som han kan besöka för diverse sexuella aktiviteter närhelst lusten tränger sig på. Nu måste du se till att han inte får "lattja" mer. Du måste stänga av tillförseln av det han vill ha av dig. Försök i stället umgås med ynglingen utan sex. Bjud över killen på middag, prata, umgås, men gör klart för honom att det inte blir tal om sex. Kanske kan han då lära känna dig som något annat än bara den sexglada grannen. Något som eventuellt kan leda till att han utvecklar känslor för mer än bara din lekamen. Om det här inte fungerar, och din förälskelse inte avtar, bör du nog överväga att antingen flytta eller få grabben vräkt.