TITTA – Vi finns överallt

SENASTE NYTT – HELA TIDEN  Luta dig tillbaka, och ta del av politikerveckan från solstolen, hängmattan eller altanen. Aftonbladet satsar stenhårt på Almedalen och som läsare kan du följa i stort sett allt – oavsett om du är hemma, på plats på Gotland, eller på semester.
SENASTE NYTT – HELA TIDEN Luta dig tillbaka, och ta del av politikerveckan från solstolen, hängmattan eller altanen. Aftonbladet satsar stenhårt på Almedalen och som läsare kan du följa i stort sett allt – oavsett om du är hemma, på plats på Gotland, eller på semester.

ALMEDALEN-APPEN

Med mobilappen blir du ständigt uppdaterad på senaste nyheterna och hetaste skvallret i Almedalen. Du följer enkelt alla debatter och partiledartal direkt i tv – med Aftonbladet och mobilen i hängmattan. Ladda ner appen via Itunes – eller gå till mobil.aftonbladet/almedalen

ALMEDALEN-SAJTEN

En hel sajt bara om Almedalen. Live-bevakning av allt, Lena Mellin kommenterar, Lögndetektorn, Politikerkollen, Debatt Live – och mycket, mycket mera. Ingen annanstans får du mer massiv Almedalen-bevakning än på sajten.

ALMEDALEN-TIDNINGEN

För dig som ändå föredrar den klassiska papperstidningen: Varje morgon flyger vi en specialedition av Aftonbladet till Gotland. Med den får du flera extra sidor varje dag om Almedalen och vanliga Aftonbladet på köpet. Liksom tidigare år lär köerna gå långa till Aftonbladets tält där tidningen finns att hämta gratis varje dag.

ALMEDALEN-TV

Aftonbladet har flera tv-team på plats och de är ute dygnet runt i Almedalen. De glider in på de hetaste debatterna och de live-sänder alla partiledartal och de rapporterar från festerna där politikerna önskar att kamerorna vore avstängda. Dessutom producerar Aftonbladets Almedalen-tv inte mindre än tre live-sändingar varje dag från debatterna och utfrågningarna i Aftonbladets tält.

ALMEDALEN FLASH (SMS)

En tjänst för dig som vill vara uppdaterad på precis allt i Almedalen – i realtid. Med Almedalen Flash blir du flera gånger per dag uppdaterad med ett sms om de viktigaste nyheterna i Almedalen och även senaste skvallret från Politikerkollen. Kostar 25 kronor för hela veckan.

AFTONBLADETS TÄLT I DAG

12.00 Lunchdebatt

De första 50 besökarna får gratis lunchmackor. Medverkande är Karin Magnusson, Jonas Morian, Alice Teodorescu, Lena Mellin, Elaine Bergqvist

14.00 Debatt live Miljöpartiets Gustav Fridolin frågas ut inför sin premiär som språkrör i Almedalen.

Aftonbladet

Publisert: