Här dog pensionär – efter voodoosex

NYHETER

Kvinna hade sex med voodoo-doktor och slog omkull stearinljus

Foto: Foto: AP
BISARR BRAND Voodoo-prästens plan var att bota sin kvinnliga patient med en sexualakt – det slutade med en storbrand som dödade en person.

NEW YORK. En kvinna från Brooklyn och hennes voodoo-präst hade vilt ritualsex i skenet av stearinljus.

Det slutade med en brand som dödade en person och gjorde 100 hemlösa.

Förra lördagen sökte en 29-årig kvinna upp en beryktad voodoo-doktor i East Flatbush för att få hjälp med vad polisen beskriver som ”problem i sitt liv”.

Doktorn, som debiterar motsvarande 2 000 kronor för sina tjänster, började med att hälla rom på golvet kring ytterdörren för att förhindra att onda andar skulle ta sig in.

Föreslog en sexkur

Sedan upplyste han sin klient om att de var tvungna att ha sex för hon skulle må bättre.

De lade sig på en madrass omgiven av tända stearinljus och inledde en sexakt som blev så intensiv att de inte märkte att några stearinljus föll omkull.

200 brandmän

– Kvinnan har uppgett för brandkårens utredare att hon var så upphetsad och inne i samlaget att hon inte var medveten om vad som hände, säger en polis till New York Post.

När lakanen fattade eld tvingades de dock avbryta sin passionerade älskog. Men i stället för att ringa larmtjänsten försökte de släcka elden själva och snart var hela bostadshuset övertänt.

En pensionerad lärare omkom och hundra människor blev hemlösa i en eldsvåda som det till slut tog 200 brandmän att släcka.

– De borde ha praktiserat säkert sex, säger en annan polis till New York Post.