Firade 30-årsdagen i franska alperna

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Elin Nordegren har flytt från makens lavinartade otrohetsaffärer

1 av 2 | Foto: AP

Elin Nordegren har gett Tiger Woods kalla handen.

Och har flytt till snön i de franska alperna.

I går firade hon sin 30-årsdag i den exklusiva orten Chamonix.

Sedan bilkraschen som blev starten på Tiger Woods, 33, otrohetskarusell har Elin Nordegren, 30, bara visat sig offentligt en enda gång. Det var när hon tog med sig sina barn till en julfest under luciahelgen.

Men under nyårshelgen har hon setts nere i den franska alpbyn Chamonix. Brittiska the Sun publicerar i dag bilder som visar hur Elin, iklädd full skidmundering, vant skidar ner för de branta backarna.

Enligt uppgifter till tidningen hyr Elin, tillsammans med sin tvillingsyster Josefin, och fem andra andra vänner, ett av byns lyxigaste hus.

Privat kock

Lyxhuset har sju stora sovrum, en relaxavdelning och i priset – drygt 55 000 kronor per natt – ingår en full personalstyrka med en privat kock inkluderad.

Och Elin verkar trivas bra i alperna – tusentals mil från makens lavinartade otrohetsaffärer.

– Hon ville ta med sin familj och sina vänner långt bor från det minfält Tiger har skapat på grund av hans uppträdande, säger en vän till familjen till the Sun.

Firade födelsedagen

Enligt tidningen har Elin setts i backen en gång och det nya året skålade hon in på en lyxig restaurang tillsammans med sina vänner.

Vid tolvslaget firade Elin och systern Josefin även sina födelsedagar, eftersom syskonen fyllde 30 på nyårsdagen.

Men även om Elin har flytt till Europa kan det finnas hopp kvar för Tiger.

– Elin hoppas fortfarande på en framtid med honom, på grund av de underbara barn de har tillsammans. Hon har sagt till honom att de måsta vara ifrån varandra en lång tid för att hon ska få tänka över om äktenskapet kan räddas, säger familjevännen till the Sun.

Publicerad: