Tonåringar gripna för våldtäkt på tvååring

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: AFP
Poliser syns genom ett skadat bussfönster.

NYHETER

Två tonåringar har gripits för våldtäkt på en tvåårig flicka i Indiens huvudstad New Delhi. Flickan lämnades blödande i en park i tre timmar, enligt AP.

Under söndagen greps två 17-åriga pojkar i Indiens huvudstad New Delhi misstänkta för våldtäkt på en tvåårig flicka.

Den brutala händelsen är bara en i raden av sexuellt våld mot unga barn i huvustaden.

Polisen organiserade sig i 15 grupper och förhörde över 250 boende i västra Delhi där den tvååriga flickan blev våldtagen.

Lämnades blödande

Den lilla flickan lekte utanför sitt hem när hon plötsligt saknades efter ett tio minuter långt strömavbrott. Familjemedlemmar hittade sedan flickan medvetslös och blödande i en park tre timmar senare under fredagen, säger polisen till AP.

I en annan händelse under lördagen grep polisen tre män för en våldtäkt på en femårig flicka i en av New Delhis östra förorter. Det brutala våldet har lett till stora protester i huvudstaden. Många anklagar myndigheterna för att inte kunna skydda kvinnor och barn.

Övergreppen ökar

Dessa våldtäkter kommer bara en vecka efter att en fyraårig flicka hittades medvetslös och våldtagen vid ett järnvägsspår. Flickan ska enligt polisen ha blivit slagen med stenar. Offret bodde i ett av Delhis många slumområden med sina föräldrar som försörjde sig på tillfälliga arbeten.

Sedan en uppmärksammad bussvåldtäkt 2012 har våldtäktslagstiftningen i Indien skärpts, samtidigt som antalet anmälda övergrepp inte har minskat.

Publicerad: