Aftonbladet Flip – En helt ny läsupplevelse i din Ipad

NYHETER

Utvecklad med hjälp av läsarna

1 av 2 | Foto: Pontus Orre
Caroline Seger

Nu kan du läsa Aftonbladet på ett helt nytt sätt – i din iPad.

Med en enklare navigering och bättre kvalitet kan du enkelt ta del av det ständigt växande utbudet.

– Det blir en skönare känsla att läsa nyheter på, säger Paula Ventura, produktägare.

Användningen av iPad ökar hela tiden, och så även efterfrågan på bra appar. Aftonbladet Flip är en specialbyggd app som ger dig en helt ny läsupplevelse, med enkel navigering och nya funktioner.

– Vi har integrerat de allra viktigaste flödena och anpassat dem till iPad, för att skapa en skönare känsla när man läser nyheter, säger Paula Ventura.

"Bättre anpassad version"

Med appen kan man enkelt ta del av de senaste nyheterna, följa tv- och livesändningar och få rekommendationer på läsning och klipp från våra redaktörer. Nytt är också att du via Facebook kan se vilka nyheter dina vänner har valt att läsa.

– Det är en bättre anpassad version av sajten, med en annan interaktivitet där du enkelt kan svepa igenom dina nyheter, säger Paula Ventura.

Fotbollsproffset Caroline Seger, 28, läser ofta Aftonbladet på mobil och dator. När hon kollar igenom Aftonbladet Flip blir hon blir hon imponerad.

– Jag älskar tekniska prylar, den här verkar smart och lätt att lära sig. Titta, här står det ju till och med om damfotboll! säger landslagskaptenen Caroline Seger.

Över 200 000 downloads

Aftonbladet Flip smygstartade redan i höstas och har sedan dess varit i utveckling – med hjälp av läsarna. På ett halvår har appen haft mer än 200 000 downloads. Via facebooksidan Aftonbladet mobil kan läsarna tycka till och komma med förslag om förändring och utveckling.

– Läsarna har varit mycket positiva till appen, vi kommer med deras hjälp att fortsätta att utveckla vår produkt, säger Paula Ventura.

Aftonbladet Flip kan enkelt laddas ner gratis från Appstore.