Nya rykten om sprickan i engelska kungahuset

Av: Andreas Ekström

Publicerad:
Uppdaterad:

Prins Harrys och Meghan Markles gratulationsmeddelande till prins William har rört upp känslor bland de kungliga fansen.

Meddelandet spär på ryktena om den spricka som ska finnas mellan bröderna, enligt flera engelska tidningar.

De senaste månaderna har det ryktats om en spricka i det engelska kungahuset. Från början hette det att prinsarnas fruar, Meghan Markle och Kate Middleton inte drog jämt.

Otrohetsaffär skakar England

Men i slutet av april skrev Aftonbladet om spekulationerna att det i stället är de båda prinsbröderna som blivit ordentligt osams. Detta sedan prins William, enligt uppgifter till flera engelska tidningar, ska ha varit otrogen mot Kate Middleton med hennes bästa vän, Rose Hanbury. 

1 av 2 | Foto: Seth Wenig / TT NYHETSBYRÅN
Kate Middleton.

På midsommarafton, prins Williams födelsedag, ställer brittiska medier frågan igen: Hur är brödernas relation egentligen?

Williams och Kates Instagramkonto, Kensingtonroyal, la nämligen upp en bild på prinsen för att uppmärksamma hans födelsedag, skriver Daily Mirror.

Och från prins Harrys och Meghan Markles Instagramkonto skrevs ett gratulationsmeddelande i kommentarsfältet: ”Grattis på födelsedagen till hertigen av Cambridge”.

Ett meddelande som fick en hel del att höja på ögonbrynen. Bland flera av kommentarerna kan man läsa att meddelandet tycktes för kallt, för okänsligt och för formellt, en läsare spekulerade i att det här verkligen tyder på att det är en spricka mellan bröderna.

Något som också spätt på ryktena om sprickan är att prins Harry och Meghan Markle under torsdagen lämnade välgörenhetsorganisationen Den kungliga stiftelsen, som de haft tillsammans med prins Williams och Kate Middleton, skriver Daily Mirror.

Publicerad:

LÄS VIDARE