Tog fram flickvännens bröst under videomötet

Av: Johan Edgar

Publicerad:

Videomötet i den argentinska nationalkongressen handlade om pensionsfonder.

Då passade en av ledamöterna på att närstudera resultatet av flickvännens bröstförstoring.

Han skyllde på uppkopplingen och tvingades avgå.

Det var antagligen bland det sista ledamöterna i Argentinas deputeradekammare, en av landets två lagstiftande delar av kongressen, hade väntat sig under videomötet om pensionsfonder.

På grund av coronapandemin jobbar flertalet av de 257 ledamöterna hemifrån. Mötena sänds på deputeradekammarens Youtube-kanal och på en jätteskärm i kongressen, där de ledamöter som får vistas på jobbet deltog.

Mitt i mosaiken av ansikten som deltog i debatten hände det märkliga saker hemma hos mötesdeltagaren Juan Carlos Ameri. Plötsligt dök en kvinna upp i bild och ledamoten började snabbt klä av henne, skriver The Guardian.

Skyllde på uppkoppling

Ameri försvarade sig med att han trodde att han var offline under incidenten, men tvingades snabbt avgå efter krav från Sergio Massa, motsvarande talman i underhuset.

– Jag hade en usel internetuppkoppling, sa Juan Carlos Ameri i en radiointervju.

Han berättade att hans flickvän, som nyligen genomgått en operation för att förstora brösten, kom in i rummet samtidigt som han trodde att han var offline i debatten.

– Låt oss se hur implantaten ser ut, sa jag till henne.

– Låt oss titta på ärren. Och hon var bredvid mig och jag kysste hennes bröst och det var allt, sammanfattade han händelsen.

Tvingas avgå

Trots att Ameri hävdar att han trodde att han inte var uppkopplad, visar Youtube-bilderna som snabbt blev virala att han tittade rakt in i datorns kamera innan han drog ner flickvännens skjorta, skriver The Guardian.

Ledamoten från president Alberto Fernández parti bad först om att få ta en timeout, men tvingades böja sig för kritiken och avgå.

Han fick dock stöd från partikamraten María Rachid som inte tycker att Ameris beteende är värre än alla ledamöter som sitter och spelar Candy Crush på sina mobiler under mötena i kammaren.

Publicerad:

LÄS VIDARE