Parets bröllopsbilder sprids världen över

1 av 4 | Foto: N8e
Så här brukar kärleksparet se ut när de fotograferas.
NYHETER

Det danska parets bröllopsbilder har uppmärksammats världen över – för att bilderna ser ut som vilka som helst, skriver danska TV2.

Danskarna Carina och Sorine Grad Holk Karlsson har blivit kända världen över tack vare sina bröllopsbilder.

Anledningen till uppmärksamheten är att bilderna ser ut som helt vanliga bröllopsbilder. Det kanske inte låter speciellt, men tvärtom, att bilderna är så pass normala är det speciella.

Saken är den att man annars brukar se Carina och Sorine utklädda som seriefigurer då de sysslar med cosplay – men just på bröllopsdagen la de sina kostymer på hyllan. Det är just det som fått internationella medier som Huffington Post, Daily Mail och Bored Panda att uppmärksamma paret.

Foto: Grace Almera Photography
Paret på sin bröllopsdag.

Enligt Sorine så är parets liv fyllt med fantasi och fiktiva karaktärer men just på deras stora dag så ville de att deras stora dag skulle vara annorlunda.

– Alla våra kostymbilder är verkligen en iscensättning av till exempel Supergirl eller Powergirl men när vi gifte oss ville vi gärna vara Sorine och Carina, säger hon till TV2.

De träffades redan i gymnasiet men det var inte förrän några år senare, när de sågs i en seriebutik, som romantiska känslor uppstod. Och det är intresset för cosplay som utgör en del av deras förhållande.

– Visas par dansar och vi gör det här. Vi arbetar fram kostymer tillsammans och tittar på japanska tecknade serier, säger Carina till TV2.

ARTIKELN HANDLAR OM

Cosplay