”Clinton otrogen - igen”

NYHETER

Bildbevis i bok som släpps i morgon

1 av 2 | Foto: har fått nog Hillary Clintons make har varit otrogen förr. När en författare nu gör gällande att det har hänt fler gånger tar hon i med hårdhandskarna - och hotar stämma honom.

NEW YORK

Bill Clinton är otrogen.

Igen.

Det hävdas i en ny skandalbok som släpps i USA i morgon.

Redan förra veckan började uppseendeväckande uppgifter från Ed Kleins bok "The truth about Hillary" läcka ut i amerikanska medier.

Bland annat framkom, som Aftonbladet rapporterat, att författaren hävdar att Bill Clinton vid ett tillfälle våldtagit sin hustru - och att det var då hon blev gravid med Chelsea.

Nu avslöjas att författaren, tidigare utrikeschef på nyhetsmagasinet News-week, också beskyller Bill Clinton för att alltjämt bedra sin hustru.

"Sover ofta över"

Expresidenten ska, hävdar Klein, ha inlett ett kärleksförhållande med en 40-årig kvinna som bor granne med paret Clinton i Chappaqua norr om New York.

-Han är inte det minsta diskret. Han sover ofta över hos kvinnan medan hans Secret Service-vakter får vaka i en bil utanför, säger ett anonymt vittne i boken.

I "The truth about Hillary" finns också en bild på Bill Clinton där han ser ut att kyssa en okänd kvinna.

Hillary Clinton har redan hotat att stämma Ed Klein och förlaget för vad hennes medarbetare beskriver som "rena lögner".

"The truth about Hillary" har tryckts i 350000 exemplar.

Per Bjurman