Innelistan

NYHETER

– med utelistan

1 av 3 | Foto: Sanna Carlstedt

1 (NY)

Sanna Carlstedt

Sanna spelar en av tre huvudroller i Anette Winblads bioaktuella "6 points", som trots sin uppenbart låga budget faktiskt har ett par poänger. Filmen handlar om tre tjejer som är kompisar, fast hemskt olika. Sanna spelar den lössläppta fyllkajan Michelle och det gör hon väldigt bra, tycker jag. Klart hon ska ligga etta i dag, eftersom filmen har premiär i dag.

2 (NY)

Erica Carlson

Och Erica, som spelade storasyrran i sensationellt bra "Fucking Åmål" för en hel del år sedan, är tillbaka och spelar den "trygga" tjejen i "6 points". Hon har en störtskön dialekt och soft stil.

3 (NY)

Johanna Granström

Och Johanna spelar den tredje huvudrollen. Hon är den "oskuldsfulla", som är ihop med värsta aset utan att ens fatta det själv.

4 (7)

Kristofer Östergren

Melody Club är tillbaka - lika spinkiga och med lika snajdiga kostymer som sist. Nya låten "Take me away" har dessutom en snygg "Kill Bill"-inspirerad video som man älskar.

5 (1)

Ana Jonson

Anas spindelmansång kom som en överraskning för alla som har för vana att döma ut dokusångare. Jag, till exempel.

6 (3)

César Vidal

Césars Safaris "Crazy dreams crazy days" är en låt som borde spelas mycket mer. Men vem fan har sagt att livet ska vara rättvist?

7 (8)

Aeysha

Aeysha är ny i svenska musikvärlden och har släppt skivan "Jade fever" på sitt eget bolag. Mycket driftigt, coolt och modigt.

8 6)

Linda Sundblad

Lambrettas musik kan man leva utan, känns det som. Men de har en ruskigt cool frontkvinna.

9 (NY)

Tobias Persson

Det var tydligen flera år sedan Tobias från Halmstad gjorde den fantastiska Roxette-parodin "Join the flumeride". Men nu har han kompletterat med världens roligaste Gessle-parodi "Margarin". Tjacka dvd:n - den är kanon.

10 (4)

Nicke Andersson

The Solution. Det får räcka med den motiveringen.

Utelistan

Karolina Fjällborg