Larry vill bli begravd i en majonnäsburk

Majonnäs är North Carolina-bon Larry Clintons största last i livet.

Så pass att han bestämt sig för att bli begravd i en majonnäsburk när han dör.

Emulsionen av ägg, matolja, senap och vinäger är det bästa Larry Clinton i Bessemer City i North Carolina vet.

Och under de senaste 40 åren har han varit storkonsument av Dukes mayonnaise.

Han har den på allt:

– Jag har det på korvmackor eller på banansmörgåsar. Jag har det på persikor och päron och på ost, säger han enligt ABC News.

”Inte rädd för döden”

Han älskar sin majonnäs så pass mycket att han på något sätt vill ta med sig den i döden. 

– En dag måste man inse det. Och jag är inte rädd för döden, det finns inget att vara rädd för. Inget kommer att hända och jag är kristen. 

Även om han räknar med att vara kvar på jorden och äta majonnäs ett tag till har han ändå bestämt sig hur slutet ska bli.

När han dör vill han bli kremerad.

Och askan ska sedan placeras i en tom majonnäsburk av från favoritmärket. 

”Otroligt tacksamma”

För två veckor sedan kontaktade hans dotter Teresa Clinton-Edge Dukes mayonnaise och framförde sin pappas önskan. Företaget lät då tillverka två specialburkar där Larry Clintons namn och födelsedatum står på etiketten.

– Vi är otroligt tacksamma. Min pappa älskar verkligen detta, men vi hoppas att vi inte kommer att behöva använda burkarna än, säger hon till ABC News.

Och enligt tv-kanalen är det inte första gången någon haft en liknande önskan att hamn. För ett par år sedan önskade en dam i North Carolina att hennes aska skulle placeras i två majonnäsburkar för att ge till var och en av hennes döttrar när hon dör. Och fler majonnäsurnor är på gång. Efter att Larry Clintons önskan nått lokala medier har fler kontaktat majonnäsföretaget med samma önskan, rapporterar ABC News.

Publisert: