Jackson djupfryst

avMira Micic

NYHETER

Familjen osams om gravplatsen

På grund av familjebråket har begravningsplanerna har lagts på is.

Michaels Jacksons kropp också.

Michael Jacksons kropp har fortfarande inte jordfästs.

Nyligen uppgav brittiska Daily Star att popstjärnan begravts, med bara de närmaste närvarande. Enligt Daily Stars källor är Jacksons gravplats omärkt för att fans inte ska vallfärda dit. Det fanns inga bilder från ceremonin eller graven.

Men nu får historien en ny vändning. The New York Post och kändissajten TMZ, som avslöjat nyheten och stjärnans bortgång, skriver nu att Michael Jackson fortfarande inte jordfästs.

Orsaken är att hans släktingar inte kan komma överens om platsen för hans sista vila, skriver New York Post.

Därför bevaras han i en frys på Forest Lawn i Hollywood Hills. Hans mamma Katherine besöker ofta platsen där hennes sons djupfrysta kropp ligger, uppger kändissajten TMZ.

Omärkt grav

Det är fortfarande oklart när och begravningen kommer att ske. Vissa familjemedlemar vill begrava Jackson i en omärkt grav, skriver New York Post.

Stjärnans bror Jermaine Jackson vill att han begravs på Neverland, så att det blir en turistattraktion som Elvis Presleys Graceland.

Men andra familjemedlemmar är emot. De hävdar att Jackson inte ville vistas på Neverland, eftersom det påminde honom om alla anklagelser om pedofili, trots att han blivit befriad.

Efter obduktionen behöll rättsläkaren popstjärnans hjärna, för att genom vidare undersökningar säkerhetssälla dödsorsaken.

Förra veckan skickade han tillbaka hjärnan, som nu förvaras med resten av kvarlevorna.

Popstjärnan Michael Jackson dog 25 juni.