Otroheten kan ge Elin 6,1 miljarder

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

LONDON. 6,1 miljarder kronor.

Så mycket uppges Elin Nordegren få när hon skiljer sig från Tiger Woods.

Men då köps också hennes tystnad.

– De är överens om huvuddelarna och skriver snart under, säger en källa.

750 miljoner dollar ska Elin

Nordegren få i en överenskommelse som uppges vara nära förestående, enligt den vanligtvis välunderrättade sajten Radaronline. Den summan skulle göra Elin Nordegren till en av de tjugo rikaste svenskarna.

Världens dyraste

Om summan, motsvarande 6,1 miljarder kronor stämmer, blir det världens i särklass dyraste kändisskilsmässa. När Juanita och Michael Jordan gick skilda vägar fick hon knappt en fjärdedel så mycket.

– De har kommit överens om alla huvuddelarna. Både Tiger och Elin är nu mycket nära att avsluta förhandlingarna och skriva under överenskommelsen, säger en källa till sajten.

För pengarna köper Tiger också Elins tystnad. När Elin skriver under lovar hon att aldrig avslöja något om sitt förhållande med golfstjärnan, varken i intervjuer eller eventuella memoarer, skriver Daily Mirror.

Civiliserat samtal

– När de började förhandla om skilsmässa var det väldigt bittert. Elin hade en väldigt aggressiv advokat, men sedan bytte hon representanter och nu är det mycket civiliserat mellan dem, säger källan.

Men paret träffas så sällan som möjligt. Barnen skjutsas fram och tillbaka mellan deras respektive hem av barnflickor. Radaronline har inga uppgifter om huruvida paret också kommit överens i vårdnadsfrågan.

Publicerad: