Nyheter

Svensken jagas av polisen över hela världen

Av: 

Valentina Xhaferi

NYHETER

Simon Arnamo, 23, misstänks för mord

Han misstänks ha slagit, sparkat och misshandlat Joakim Karlsson till döds. Simon Arnamo har varit på rymmen i över två år. Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp i ”Brottscentralen”.

– Vi kommer inte att ge upp. Vi har för avsikt att slutföra utredningen, säger Christer Sandström, presstalesman vid Stockholmspolisen.

Simon Arnamo, är en av Sveriges mest jagade män och jakten efter honom fortsätter. Det var i september 2012 som 23-åringen ska ha varit delaktig i dödsmisshandeln av Joakim Karlsson i Vallentuna, norr om Stockholm.

Kort efter dådet greps två män. En 18-årig man, som senare dömdes till tre års sluten ungdomsvård. Och den andre mannen, släpptes på fri fot, i brist på bevisning. Simon Arnamo har sedan dödsmisshandeln varit spårlöst försvunnen.

– Spåren efter 23-åringen slutar i hans lägenhet, i Vallentuna, hösten 2012. Det har gått en tid sedan han försvann men vi ger inte upp. Vi ska hitta honom, säger Christer Sandström, presstalesman vid Stockholmspolisen.

”Det är viktigt”

Simon Arnamo är internationellt efterlyst och är i dag, häktad i sin utevaro på sannolika misstänkt för mord.

Nu gör man allt för att hitta Simon Arnamo som i över två år varit på rymmen. Och polisen vill framför allt ha dina iakttagelser om var han kan befinna sig.

– Det är viktigt att man hör av sig till oss och lämnar information om var 23-åringen finns, säger Christer Sandström.

Har du uppgifter om Simon Arnamo, ring polisen 114 14 eller mejla tipsa@brottscentralen.se

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd! Handla SPF, munskydd och allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert: