Kyrkobokningen uteblev

NYHETER

Fick ändra tid för bröllop

Bröllopet blev hellyckat, trots en del problem på vägen. Vi fick ändra tid i kyrkan, då pastoratet missad att notera vår bokning.

Stefan friade på vår 500:e dag tillsammans redan 16/5-06 och kyrkan bokades straxt därefter (trodde vi). Prästen vi från början skulle ha meddelade under våren att han skulle predika utomlands och då fick vi försöka hitta en ny präst. Valet föll på Hans-Eric Comét, som är Helenas konfirmationspräst och i dag pensionär.

Han ställde upp och sedan började jakten på en kantor. Till sist fick vi ett tips om Torsten Ruthberg i Linköping, som även är operasångare. Han var verkligen stark röst i kyrkan och blev ett lyckat val.

Som solistsångare hade vi Kristin Rask. Hon är syster med Helena Rask, som i sin tur turnerar med sin pojkvän Johan Östberg som varit med i Fame Factory. Det var dessa två vi tillfrågade först, men de var uppbokade och gav oss tipset om Kristin.

Ett val som visade vara helt rätt. Hon framförde två låtar i kyrkan. Allt föll till sist på plats och dagen blev så underbar, som vi hade hoppats på.

Festen pågick ända in till småtimmarna innan brudparet begav sig hemåt i sin skjuts, som för dagen var en svart och blankpolerad Volvo taxibil från 1939.

Helena Clevemalm , Stefan Clevemalm