Bli medlem i Plus – du får 15 Ericssonaktier

NYHETER

Tidningen Affärsvärlden får du på köpet – när du öppnar depå hos E-trade

Få 15 Ericssonaktier och en prenumeration på Affärsvärlden.

Det enda som krävs är att du går med i Aftonbladet Plus och sedan börjar spara i fonder eller köpa aktier hos E-trade.

- Nu har alla nya och gamla Plusmedlemmar en unik chans att komma i gång med ett sparande, säger Sara Olofsdotter, produktchef för Aftonbladet Plus.

För Aftonbladets Plusmedlemmar erbjuder E-trade just nu 15

Ericssonaktier om du öppnar depå och startar ett månadssparande eller gör din första aktie- eller fondaffär innan den 12 oktober. Men inte nog med det. Dessutom får plusmedlemmar exklusivt 12 nummer av tidningen Affärsvärlden utan kostnad, så att du snabbt och enkelt kan sätta dig in i finansbranschen. Totalt är värdet på erbjudandet cirka 965 kr.

Hos E-trade, som är en av världens största aktiemäklare på nätet, kan du handla med aktier och fonder på många olika marknader och inom mängder av branscher. Det gör att du kan dra nytta av dina kunskaper som du har ifrån andra sammanhang. Dessutom får du aktuell information om ekonomi, fonder och aktier.

- Det här erbjudandet är ett led i vår strävan att göra Aftonbladet Plus till en ännu mer attraktiv medlemstjänst, med både journalistik och förmånliga erbjudanden till medlemmarna, säger Sara Olofsdotter.