Nytt spår i tvillingarnas försvinnande

NYHETER

Har setts med mörkhårig kvinna i norra Italien

Foto: Italienska poliser visar upp bilderna på de försvunna flickorna.

Tvillingsystrarna Alessia och Livia har varit försvunna i en veckas tid.

De blev bortrövade av sin pappa – som kastade sig framför ett tåg i torsdags.

Enligt polisen har flickorna setts med en mörkhårig kvinna i norra Italien, rapporterar swissinfo.ch.

Foto: Försvunna Alessia och Livia.

Tvillingarna Alessia och Livia Schepp, 6, rövades bort i Schweiz för en vecka sedan.

De hade varit på besök hos sin pappa Mathias Schepp. Men i stället för att skjutsa dem till skolan på måndagen som bestämt, skickade han ett sms till sin ex-fru Irina där han skrev att hon inte skulle oroa sig.

Tog sitt liv

Dagen efter försvinnandet ska Matthias Schepp ha postat ett vykort från Marsielle i Frankrike. På vykortet skrev han att han var desperat och inte kunde leva utan Irina. Paret separerade för några månader sedan.

I Marsielle tog Matthias Schepp också ut 7000 euro från sitt konto, rapporterar swissinfo.ch. Därefter köpte han tre biljetter till Korsika. Vittnen såg då pappan tillsammans med tvillingarna, uppger Herald Sun.

I torsdags tog tvillingarnas pappa sitt liv genom att kasta sig framför ett tåg i den italienska staden Cerignola. Då hade han bara 100 euro i plånboken och det fanns inga spår av flickorna.

Befarar det värsta

Swissinfo.ch rapporterar att flickorna har setts med en mörkhårig kvinna i norra Italien. Men hittills har det spåret inte lett till något genombrott i utredningen.

Polismyndigheterna i Frankrike, Schweiz och Italien är engagerade i letandet. Interpol har nu skickat ut en efterlysning till sina 188 medlemsländer. Polisen har sökt med helikoptrar och spårhunder i området runt Cerignola.

– Vi lider, vi vet inte var de är, säger flickornas mormor till tidningen Star.

Vid försvinnandet var Livia klädd i en grön t-shirt, jeans, en lila jacka och gymnastikskor av märket Adidas. Hennes syster Alessia hade på sig en röd- och vitrandig t-shirt, jeans, en brun jacka och svarta skor.

Tvillingarna är blonda och cirka 115 centimeter långa.