Brudgummen fick kalla fötter – då fick hemlösa gå på fest

Av: Viktor Adolfsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Skärmdump KCRA.
Hemlösa Sacramentobor bjöds på festmåltid.

Hennes blivande man fick kalla fötter bara ett par dagar innan ceremonin. Då valde Quinn Duane att bjuda in 120 hemlösa på deras livs fest, enligt KCRA.

Erica Craycraft var en av de som kom på middagen.
Foto: Skärmdump KCRA.
Erica Craycraft var en av de som kom på middagen.

Bröllopet skulle hållas i ett av staden Sacramentos allra lyxigaste hotell. Men några dagar innan det var dags att säga ja till varandra kom Quinn Duanes fästman på andra tankar.

Kvar stod hon med en lokal för 120 personer och väldigt mycket mat. Hennes mamma meddelade gästerna att bröllopet var inställt – men istället för att avboka alltihop vände de sig till Sacramentos hemlösa.

– När jag fick reda på att bröllopet inte skulle bli av kändes det som att det här vore ett sätt att ge tillbaka, säger mamman Kari Duane till tv-kanalen KCRA.

Varit tillsammans sedan 2011

Festmåltiden var mycket uppskattad bland de 120 gäster som dök upp.

– Att gå miste om något så viktigt för en själv och sedan ge det till någon annan är ren godhet, säger Erica Craycraft, som kom dit med sin man och deras fem barn, till KCRA.

Quinn och hennes fästman hade varit tillsammans sedan 2011. Hon valde att själv inte delta vid måltiden men uppskattade glädjen hos de som dök upp.

Totalt kostade lokalen och måltiden hela 300 000 kronor. Dessutom ska mor och dotter åka iväg på parets planerade bröllopsresa till Belize, som inte gick att avboka.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN