Pojkarna flög själva till farfar – fick högsta betyg av flygvärdinnorna

NYHETER

”Uppför sig exemplariskt”

1 av 3 | Foto: Edvin, 11, och Noel, 9.

Jans barnbarn Edvin, 9, och Noel,11, flög ned till södra Frankrike helt själva för att hälsa på farföräldrarna. Efter flygningen fick pojkarna med sig en fin hälsning från flygvärdinnorna, skriver Expressen.

Jan Jansson, 72, tillbringar en del av sin tid södra Frankrike. Han hämtade sina barnbarn Edvin och Noel på flygplatsen i Nice, dit de flugit för att hälsa på farmor och farfar. Då lämnade barnbarnen över ett fint meddelande från flygpersonalen till farfar – där flygvärdinnorna Emma och Karin öste beröm över pojkarna som flugit utan vuxet sällskap.

”Det var ett gulligt meddelande”

På baksidan av ena flygbiljetten hade flygvärdinnorna Emma och Karin skrivit ett meddelande som lyder: ”Hej Farmor och Farfar! Vi har haft äran att flyga ner era barnbarn Noel och Edvin till Nice i dag. Vi vill bara att ni ska veta att dom uppför sig exemplariskt och är så trevliga och tacksamma för allt! Var stolta över dom.”

– Jag frågade pojkarna hur det gått att flyga och de sa att det hade varit jättebra, de hade fått dricka läsk och så. De sa inte så mycket om meddelandet förrän efter all uppståndelse, säger Jan.

”Ville tacka dem för att de gör ett bra jobb”

Uppståndelsen Jan pratar om uppstod när han ville tacka den snälla flygpersonalen och gjorde det på SAS Facebooksida. Hans inlägg har gillats över 10 000 gånger och har delats mer än 200 gånger.

– Jag hade ingen aning om vad jag ställt till med. Jag är ganska ny på Facebook och min enkla tanke var att skicka en hälsning tillbaka till flygvärdinnorna och tacka dem för att de gör ett bra jobb. Jag är helt tagen av all positiv respons, säger Jan.

”De var jättetrevliga och väluppfostrade”

Emma Skoog, 23, den ena av de två flygvärdinnorna som gjorde Noel och Edvin sällskap under flygningen, fick ett sms av flygets kabinchef som påtalade att Emma och Karin fått ett tack-meddelande av Jan.

– Jag tycker det är jättekul, det är lika roligt att ge beröm som att få beröm, säger Emma och fortsätter.

– Killarna satt på sista raden så vi började prata med dem och de berättade att de skulle till farmor och farfar. De var jättetrevliga och väluppfostrade hela flygningen. Efter så hade vi lite tid och tänkte att det vore fint att skriva en liten hälsning till farmor och farfar.

Följ oss på Facebook