Adoptivmamman flydde sjukhuset när hon fick se sitt barn

Foto: Abigail har en sällsynt sjukdom.
NYHETER

Det var meningen att nu fem månader gamla Abigail skulle adopteras bort.

Men när adoptivmamman fick se den lilla flickan flydde hon sjukhuset, skriver Daily Mail.

Abigail Lynn, nu fem månader gammal, föddes med den väldigt sällsynta sjukdomen Treacher Collins syndrom. Syndromet innebär att hon har underutvecklade ben och vävnader i ansiktet, speciellt drabbas kindben, käke och haka.

Lämnade sjukhuset gråtandes

Innan Abigail hade fötts var tanken att hon skulle adopteras bort. Men när hennes adoptivmamma fick se henne flydde hon sjukhuset, och menade att Abigail inte var barnet hon hoppats på.

När hon föddes så lämnade adoptivmamman sjukhuset gråtandes och sa att hon var deformerad. Och sedan hörde man aldrig från henne igen. Det var då jag förstod att det var meningen att hon skulle vara min”, skriver Abigails biologiska mamman Christina Fisher på sin GoFundMe-sida.

Kan inte se livet utan henne

Från början ville Christina Fisher adoptera bort Abigail då hon kände att hon inte hade möjligheten att uppfostra ett barn till – hon hade redan en 18-årig dotter och hennes boende var en husvagn.

Jag var inte förberedd på henne men nu kan jag inte se mitt liv utan någon av mina döttrar”.

Hon kan inte jobba heltid just nu och för att ha råd att vara hemma med Abigail har hon startart insamling på GoFundMe. Än så länge har hon fått in cirka 75 000 kronor.

Pengarna kommer att gå till bebiskläder, blöjor och våtservetter. All hjälp du kan ge skulle vara väldigt uppskattat”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA