Foto: Tabria Majors Instagram

Modellen ryter ifrån mot Victoria's Secret – nu hyllas bilderna

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Tabria Majors Instagram

NYHETER

Plus size-modellen Tabria Majors ryter ifrån mot Victoria's Secret för deras val av modeller. Nu hyllas hennes bilder där hon härmar företagets annonser.

”Kurviga tjejer kan rocka (och sälja) underkläder lika bra som smala modeller”, skriver Tabria i ett inlägg på Instagram.

Underkläder, glitter och kända modeller. Varje vinter anordnar Victoria's Secret en uppmärksammad modevisning för att visa upp de senaste trenderna inom underklädesmode.

Men nu ryter plus size-modellen Tabria Majors ifrån och kritiserar företaget för deras val av modeller.

”Kanske ska jag vara en Victoria's Secret-ängel till Halloween i år, eftersom det inte händer i verkliga livet”, skriver Tabria i ett inlägg på Instagram.

Bara smala modeller

Anledningen till Tabrias kritik är bristen på variation bland modellerna och att alla modeller är smala. För att visa hur fel det är har hon återskapat tre av företagets bilder.

Foto: Tabria Majors Instagram
Foto: Tabria Majors Instagram
Foto: Tabria Majors Instagram

Genom bilderna vill hon alltså visa att plus size-modeller också kan modella underkläder. Och många tycks hålla med eftersom bilderna har fått över 30 000 gilla-markeringar i skrivande stund.

”Kurviga tjejer kan rocka (och sälja) underkläder lika bra som smala modeller”, skriver Tabria.

Även på Twitter delar Tabria med sig av sina bilder och åsikter.

Hyllas för bilderna

I kommentarsfältet delar flera användare med sig av sina tankar kring bilderna. "Det ser sjukt bra ut!" och "YES! Hoppas Victoria's Secret ser detta nu!" är bara två av kommentarerna i det långa flödet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN