Aftonbladet

Läs Aftonbladet – utan att gå ut!

Nu lanseras nya versionen av e-tidningen

Av: 

Aftonbladet

NYHETER

Nu kan du läsa Aftonbladet och alla tidningens magasin.

Utan att ens lämna hemmet.

– Dessa coronatider har gjort det besvärligt för många av våra läsare att ta sig till butikerna. Då blir e-tidningen ännu mer angelägen och vi vill göra våra kunder medvetna om att alternativet finns, säger Lena K Samuelsson, chefredaktör och vd.

Klicka här för att få nya e-tidningen.

Lena K Samuelsson, Aftonbladets chefredaktör och vd.
Lena K Samuelsson, Aftonbladets chefredaktör och vd.

Aftonbladet har länge funnits som e-tidning, men nu har tjänsten gjorts om och förbättrats. Innehållet har byggts ut och gjorts mer interaktiv. Och nu lanseras tjänsten för en bredare publik.

– Det är som en papperstidning som du bläddrar och läser i din smartphone eller läsplatta. E-tidningen är exakt samma produkt som står ute i våra ställ. Den är alltså paketerad och presenterad kvällstidningsjournalistik i sin finaste form, säger Lena K Samuelsson.

Från och med maj kommer e-tidningen även att kunna läsas i en dator.

E-tidningen ger papperstidningens oöverträffade överskådlighet samtidigt som den har digitala mediers möjlighet till fördjupning och interaktion.

Man kan zooma in på sidor för att se detaljer. I det utvecklade läsläget kan man anpassa storleken på texten och läsa artiklarna en i taget. I den nya appen kan man till och med lösa korsordet direkt på skärmen.

”Journalistisk skatt”

E-tidningen publiceras redan klockan 06.00 på morgonen.

– I Aftonbladets nya e-tidning får du både nyhetstidningen, alla härliga helgbilagor och Sportbladet. Dessutom får du tillgång till de flesta av våra magasin inklusive sportmagasinen och nu kan du även bläddra i vårt tidningsarkiv. Det är en riktig journalistisk skatt.

Aftonbladets e-tidningsapp finns att ladda ner på Apples Appstore eller Google Play.
– För Aftonbladet är det viktigt att finnas i alla kanaler. Att läsa e-tidningen är en naturlig utveckling av pappersprodukten och lanseringen av den är planerad sedan länge.

Klicka här för att få tag på nya e-tidningen.

ANNONS

Missa inte: De nya muminmuggarna "Gul och Blå" finns nu hos Cervera – förhandsboka nu innan de tar slut!

Extern länk från Cervera

Köp här!


Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet

Sportbladet

Tidningar

Lena K Samuelsson