De som kom – granskningen av flyktingvågen

PODD Det hände med dem som kom till Sverige
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

2015 drog flyktingvågen in över Europa. 163 000 flyktingar kom till Sverige och sökte asyl. Det var en tid som förändrade Sverige i grunden.

Aftonbladets team, fotografen Magnus Wennman och reportern Erik Wiman följde flyktingkrisen under 2015 på nära håll. Under åren har de funderat på vad som hände med alla de som kom till Sverige.

Nu har de gjort granskningen ”De som kom” för att ta reda på hur det gick för några av dem som var på flykt. Hur många fick stanna i Sverige och vad gör de i dag? 

Det tar vi upp i dagens Aftonbladet Daily.


Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publisert:

LÄS VIDARE