TV-FAJTEN

NYHETER

Följ BÅDE Nobelfesten och Idol samtidigt – på aftonbladet.se

1 av 3 | Foto: Superlive x2 Du kan följa Nobelfesten och Idol samtidigt här på aftonbladet.se. ”De kommer att vara sida vid sida” säger Joakim Ottosson, editionschef på Aftonbladet.se och superliveansvarig.

Idol eller Nobelfesten.

Tja, varför ens behöva välja?

På aftonbladet.se kan du i kväll följa båda kvällens festligheter.

Klockan 20 i kväll äntrar kärleksparet och duellanterna Jay Smith och Minnah Karlsson Globens scen i hopp om att bli ”Idol 2010”.

Samtidigt sitter kungen, drottningen, prinsessa Victoria och prins Daniel och smaskar på kulinariska läckerheter i Blå Hallen.

”Sida vid sida”

Men valet mellan gåsleverpaté och rockiga toner har aldrig varit enklare, enligt Joakim Ottosson, editionschef på aftonbladet.se och superliveansvarig.

– Vi kommer att ha två superlive sida vid sida, så att man kan välja det som man är mest intresserad av. Det kommer att vara två live-tv-sändningar, två live-bildspel och två cover it live som sänds på sajten parallellt, säger han.

Dans med minister

På Idol kommer Martin Söderström att uppdatera läsarna om allt som händer framför och bakom kameran minut för minut. På Nobelfesten kan man följa Karin Magnussons varje steg – och hennes kamp om att få en dans med Jan Björklund.