Idol–Robin om sommar–Sverige

NYHETER

Turnerar runt i landet

Idol–Robin Ericsson jobbar heltid med musiken så han har få sommartips. Däremot ser han mycket av Sverige och semester–svenskarna under sitt turnerande och han gillar det han ser...

Robin Ericsson var en av de mer färgstarka och populära personligheterna i Idol 2008. Efter att ha blivit utröstad från tv-programmet har han satsat helhjärtat på sin grupp Degreed. Så även i sommar. Dessutom turnerar han runt i Sverige.

Var tillbringar du helst din semester?

– Jag gillar att stanna i Stockholm på semestern. Annars är det också skönt att åka hem till Kopparberg där jag kommer ifrån.

Har du något semestertips?

– Att släppa allt och åka hem till föräldrarna eller ut på landet. Jag åker hem till min pappa i Kopparberg och bara slappar och tar det lugnt. Är man i Stockholm så tycker jag att man ska packa en picnickorg och ge sig ut på Djurgården.

Vad är det bästa med sommaren?

– Att bada, grilla och dricka kall bärs.

Vad händer i sommar?

– Jag spelar mest, det är ju det jag försörjer mig på. Förra veckan var jag till exemepel på ett ställe som heter Ekenäs i Finland, det var nästan som Gotland i Sverige. Riktigt härlig stämning! Jag gillar sommar–Sverige, det är kul att vara ute och spela. Alla är mycket gladare och fullare och det är härligt.

Lina Thorén / Minimedia