All time high för Aftonbladet Morgon

Foto: Ska leda nya satsningen Karin Magnusson, Maria Bjaring och Claes Åkeson är programledarna för Aftonbladet TV:s morgonprogram.
NYHETER

Aftonbladet Morgon går från klarhet till klarhet.
Nyss satte man nytt tittarrekord.
Och i dag började en ny medarbetare i programmet.

Foto: Amie Bramme Sey

Förra veckan blev den bästa någonsin för Aftonbladet Morgon.
I snitt hade man 440 000 startade strömmar - per program.
Det är nytt all time high för programmet.

”En vecka fylld av det mesta”

– Det känns kanon. Kan inte bli bättre. Slå rekord är alltid roligt. Mer sånt. Nyhetsläget hjälpte ju också till en del, ska tilläggas. Det var en vecka fylld av det mesta, galor, starka nyheter, sportframgångar och en obskyr liten klänning, säger Maria Bjaring, producent och programledare.
Att Aftonbladet Morgon går som tåget menar Maria Bjaring har en enkel förklaring:
Människorna bakom.
– Vårt hemliga vapen är människorna som gör alla dessa timmar TV. Det kräver lagarbete där producenterna och onlineredaktörerna är navet och de toppar ständigt sig själva. Det är också fantastiskt hur hela tv-redaktionen och andra redaktioner bidrar, varje dag, med innehåll och idéer. Vi ska heller inte glömma bort att vi har Sveriges bästa nyhetsdesk två meter från TV-studion, som när det händer saker visar sina muskler och vi rider lite på den vågen, säger hon.

”Urskön stil”

I dag dök en ny medarbetare upp i rutan. 
Amie Bramme Sey är klar som ny sidekick i programmet efter att Natalia Kazmierska slutat.
Amie Bramme Sey är mest känd från Metropol på Sveriges radio.
– Hon har en urskön personlig stil som kommer gå igenom rutan. Hon ska vara sidekick till Karin Magnusson, Claes Åkesson och mig och det kommer gå galant. Vi har det lyxigt förspänt som har sådana proffs som Henrik Torehammar vid studiobordet och Amie kommer passa perfekt för att ta en stol där, säger Maria Bjaring.

Aftonbladet