Hundar

Världskända hunden Boo har dött

Av: 

Claes Olsson

NYHETER

I flera år har Boo förgyllt folks flöden med söta bilder. Nu har den världskända hunden, med över 16 miljoner följare, dött.

Han har kallats för ”världens sötaste hund” och har över 16 miljoner följare på Facebook. Det handlar om Boo, en amerikansk hund av rasen pomeranian, som tog världen med storm och blev en sensation för flera år sedan. Nu har han dött efter hjärtproblem. Boo blev 12 år gammal.

”Boo, vi älskar dig av hela våra hjärtan och kommer att sakna dig till den dagen vi ses igen”, skriver ”Boos människor” i ett inlägg på Facebook.

Förlorade sin bästa vän

När den kända hundens radarpartner Buddy dog år 2017 visade Boo tecken på hjärtproblem. Ägarna skriver att hans hjärta ”bokstavligt talat krossades”. Boo skänkte inte bara glädje till sin familj, utan också till sina miljoner fans. I inlägget skriver ägarna om alla glada meddelanden som de fått från Boos följare.

”Boo är den gladaste hunden jag träffat. Han var så lättsam att vi aldrig behövde träna honom. Genom åren har han träffat många häftiga människor, otroligt talangfulla människor, men framför allt så många snälla personer”, skriver ägarna.

Över 170 000 personer har reagerat på inlägget och i kommentarsfältet uttrycker folk sin sorg. Ett fan berättar att Boo varit en stor glädjekälla under hennes år som cancersjuk.

Nu skriver familjen att Boo och Buddy återförenats vid regnbågsbron.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Boo
Publisert:

LÄS VIDARE

Årlig välsignelse för fyrfota vänner

ÄMNEN I ARTIKELN

Hundar

Familj

Facebook

Djur & natur

Sociala medier