Hjältar ryckte ut när ingen kom på 4-åringens kalas

1 av 3 | Foto: Taenon skulle ha sitt fyraårskalas – men ingen dök upp.
NYHETER

Fyraårige Taenon skulle ha kalas – men ingen dök upp.

Efter att hans mamma skrivit ett ledset inlägg på Facebook fick sonen hjälp att fira sin födelsedag av riktiga hjältar.

Det var i söndags som Taenon, 4, i Melbourne, Australien, skulle ha födelsedagskalas. Mamma Rachelle Briannan hade bjudit in tolv barn, men strax före kalaset ställde alla in och svarade inte på hennes sms.

Då skrev hon ett sorgset inlägg i mammagruppen Midnight Mums på Facebook.

”Det här är första gången han förstår vad ett födelsedagskalas är. Mitt hjärta är krossat, jag är sårad och arg. Hur i hela världen ska jag kunna gottgöra honom? Jag har gjort en stor superhjältetårta, men nu kommer ingen ens vara där och sjunga för honom”, skriver hon.

Brandkåren kom

Rachelles rop på hjälp blev snabbt uppmärksammat i gruppen och snart var 30 barn och deras föräldrar på väg till en McDonaldsrestaurang för att hjälpa Taenon att fira födelsedagen. Dessutom dök den lokala brandkåren upp på kalaset och lät barnen inspektera brandbilarna, och en partybutik donerade heliumballonger med siffran fyra på.

”Vi är överväldigade”

Tack vare främlingarnas hjälteinsats blev kalaset en succé och Rachelle vill nu tacka alla som engagerat sig.

”Vi är överväldigade av hur mycket kärlek och stöd vi har fått. Människor gav av sin tid och sina pengar för att ge till mig och min son, Taenon. Ingen kan någonsin förstå hur mycket jag uppskattar allt”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Melbourne

Facebook

Feelgood