Skrek på hjälp – sen störtade hon mot marken

Grannarna väcktes av ett högljutt bråk tidigt på morgonen.

En kvinna hängde från en balkong på tredje våning och skrek på hjälp, enligt uppgifter till Aftonbladet.

En 50-årig man är anhållen misstänkt för mordförsök.

En kvinna i 60-årsåldern fick föras till sjukhus med livshotande skador efter att ha fallit från en balkong under lördagsmorgonen. Polisen larmades till platsen i Hässelby gård strax efter klockan sju.

En man greps och blev senare anhållen misstänkt för mordförsök.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska grannar ha hört skrik i samband med händelsen. Kvinnan ska ha ropat efter hjälp flera gånger. Flera vittnen ska ha sett hur kvinnan hängde ut från balkongen innan hon föll mot marken.

– Det finns personer som har sett det här från olika håll och olika delar av händelseförloppet. Vi försöker bilda oss en så detaljerad lägesbild som möjligt, sa Ola Österling, presstalesperson på polisen tidigare under dagen.

Kvinnan fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.
Kvinnan fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.

Tidigare dömd anhållen

Både räddningstjänst och ambulans larmades till platsen. Kvinnan fördes med ambulans till en ambulanshelikopter som transporterade henne vidare till sjukhus.

Ett område utanför flerfamiljshuset spärrades av och polisen inledde en utredning om mordförsök. På platsen höll poliserna förhör med vittnen och knackade dörr för att få en klarare bild av vad som hänt. Kriminaltekniker undersökte brottsplatsen.

Mannen som misstänks är enligt uppgifter till Aftonbladet i 50-årsåldern. Han har tidigare dömts för bland annat narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.
Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.
Publisert:

LÄS VIDARE