”Pagrotsky verkar inte har råd att äta”

Foto: "Paggan" - en hejare på gratismat.
NYHETER

Krister Himmelfärd var hård.

Krock-chock levererades av Nöjesguiden och Rodeo. Smygläsningar exakt samtidigt skapade stor beslutsångest hos Stockholms allra ängsligaste partydjur. Samtidigt på Stureplan öppnades Solidaritet. Publiken under premiärhelgen verkar dock mest ha varit ekonomer samt lantisar på storstadsbesök.

Först på premiärbollen under långhelgen var dock Kungsholmen. Barflugan fick se till att dra på sig Lara Croft-kostymen för att överhuvudtaget kunna tränga sig in bland de påstått 800 osade gästerna.

Väl i vimlet var det bara att samla på sig superkrafter (gratis berusning). Samt hemliga vapen (otrevliga armbågar). Dessa behövdes nämligen i stor skala. Allt för att orka puckla sig fram till de småvarianter av Let"s-dance-Melkers maträtter som serverades.

Att döma av den bisarra gratis-ätar-hysterin så har varken Stockholms b-kändiselit, Bengt Magnusson eller Leif Pagrotsky längre råd med mat för dagen.

Barflugan kunde heller inte låta bli att notera att Kungsholmens lampor och färgsättning var ruskigt lik McDonalds-restaurangernas. Så nu har vi alltså avslöjat Melkers ambitioner. Barflugan förutspår att det inom två år har öppnat minst tio Melker-restauranger.

I varje stadsdel.

BAROMETERN

Barflugan