Svenska kungahuset

Prinsessan Madeleine och Chris flyttar till Florida i höst

Av: 

Josefine Holmqvist

Josefin Silverberg

NYHETER

Prinsessan Madeleine med familj väljer nu att lämna London – och flyttar i stället till Florida, det uppger hovet i ett pressmeddelande.

– Det är en bra tidpunkt för familjen att flytta nu då barnen är i förskoleåldern, säger hovets informationschef Margaretha Thorgren.

I ett pressmeddelande meddelar hovet att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill planerar att flytta till Florida i USA i höst. Tanken är att de ska bosätta sig där en tid framöver med sina tre barn, prinsessan Leonore, 4, prins Nicholas, 3 och yngsta syskonet prinsessan Adrienne, som föddes i mars i år.

Enligt familjen själva passar tidpunkten och möjligheten att utgå från USA bra, eftersom barnen fortfarande är i förskoleåldern. Under prinsessan Leonores första år bodde prinsessparet i New York innan flyttlasset gick till Europa.

”Prinsessan Madeleine kommer att arbeta vidare med World Childhood Foundation och genom flytten kunna fokusera mer på verksamheten i USA”, skriver Hovet i pressmeddelandet.

Har bott i Florida tidigare

Chris O'Neill har sedan tidigare yrkesverksamhet i USA men kommer även att fortsätta med sin affärsverksamhet i Europa.

Familjen lämnar därmed sitt boende i London – men har kvar bostaden i Stockholm.

– De har bott där tidigare och Chris är dessutom uppvuxen i Florida. Det är en bra tidpunkt för familjen att flytta nu då barnen är i förskoleåldern. De kommer att lämna sin bostad i London, säger hovets informationschef Margaretha Thorgren till Aftonbladet.

ANNONS

REA: Upp till 50% på Nike - fynda kläder, skor och allt du behöver till träningen!

Extern länk från Nike

Gå till rean

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter

/

Svenska kungahuset

LÄS VIDARE

”Jag tror att mamma sitter på sitt moln och är glad”

ÄMNEN I ARTIKELN

Svenska kungahuset

Hovet (Kungahuset)

Prinsessan Madeleine

Chris O'Neill

Florida

London

USA