Fulltecknat i kalendern

NYHETER

Ett minst sagt tufft spelprogram väntar Hammarby under hösten. Allsvenskan, Svenska Cupen samt Champions League-kvalet ska klaras av. Ett otroligt tätt program alltså.

Hektiskt även för den aktiva supportern. Men det är när Bajen har det som svårast som vi supportrar behövs som mest.

Se till att vara på plats när Bajen lirar. Oavsett om vi lirar på Söderstadion eller ute i skogen. Varje match är viktig framöver. Inte minst i allsvenskan efter den futtiga poängskörd Bajen skrapat ihop under de nio inledande omgångarna.

Men laget är bättre än tabellläget. Segern senast mot Elfsborg var otroligt viktig. Men vi måste fortsätta plocka trepoängare.

Derby mot djurgår"n måndag den 15 juli. Bajen Fans har abonnerat pendeltåg som avgår från Södra Station 17.22. En prestigefylld tillställning som alla derbyn.

Men på måndag ska vi vinna. Inget får komma i vägen. Är inte helt främmande för ett fjärde byte i slutminuterna ifall det skulle behövas.

Med en hundraprocentig inställning från samtliga spelare och ett schyst tryck från läktarhåll ska aporna besegras.

Nytt derby i cupen torsdag den 18 juli. Kvartsfinal mot sorkarna. Biljettintäkterna från derbyt delas lika lagen emellan. Återigen det årligt återkommande cupäventyret.

Fotbollsförbundet som verkat strunta i sin egen turnering under åren med match-dagar ofta mitt i veckan på någon grusplan utan elljus, verkar vaknat lite åtminstone.

Cupen spelas numera vår-höst. Ett steg i rätt riktning, men se till att omgångarna körs samlade på vettig dag och vettig tidpunkt.

Sist men inte minst: Vägra pröjsa för en svartabörsplåt uppe runt Söderstadion.

Svartabörsmarknaden kring Hammarbys matcher ska slås ut.

Magnus Wilhelmsson Ordförande Bajen Fans