President Trump gör sin 95:e golfdag

avJoakim Magnå

Donald Trump firar snart 100 dagar – på golfbanan.

När han landade i Florida för ännu en helg på fairwayen såg det spänt och isigt ut mellan honom och hustrun Melania Trump.

Efter en vild vecka med hårda politiska strider kring Republikanernas kritiserade promemoria om FBI, satte sig Donald Trump på presidentplanet till helgresidenset Mar-a-Lago i Florida.

Trump hade på lördagen tillbringat 95 av sina 379 dagar som president på en golfanläggning, uppger NBC News.

När han landade på flygplatsen i West Palm Beach på fredagskvällen var det i sällskap med hustrun Melania Trump och elvaårige sonen Barron Trump.

Stämningen mellan makarna verkade kylig.

1 av 6 | Foto: AFP

Står kvar och vinkar

På en video från Palm Beach Post syns Donald, klädd i mörk kostym med någon sorts kladd på axeln, trippa ned för flygplanstrappan tillsammans med sonen. Några steg bakom kommer Melania klädd i en röd kashmirkappa.

Väl nere stannar Donald upp medan Barron går vidare till den väntande limousinen. Presidenten vänder sig mot hustrun och säger något, men hon svarar inte, ser ut att ignorera honom och sveper bara förbi.

Donald Trump står ensam kvar och vinkar till fotograferna.

Uppgifter om sexmöte

Nyligen avslöjades uppgifter om att Donald Trump var otrogen med porrstjärnan Stormy Daniels 2006 och att han betalade för hennes tystnad.

Det påstådda sexmötet ska ha ägt rum när Donald var på en golfturnering medan Melania var hemma och tog hand om nyfödde Barron.

Golfkritik mot Obama

Donald Trump kritiserade gärna Barack Obama för att vara en golfande president.

Men om Trump fortsätter i samma takt som hittills kommer han att slå sin föregångare med råge. Enligt sajten trumpgolfcount.com gick Obama 306 golfrundor under sina åtta år som president.

Trump väntas nå 350 rundor redan efter fyra år.

Så mycket golfar Trump 00:38
ARTIKELN HANDLAR OM

Mar-a-Lago

Golf