Därför ställs "Flashdance" in

”Inga nya datum är inplanerade för tillfället”

Rennie Mirro, Hanna von Spreti och Karl Dyall.
Rennie Mirro, Hanna von Spreti och Karl Dyall.

Turnén för den svenska musikalversionen av "Flashdance" ställs in, meddelar arrangören Live Nation i ett pressmeddelande

"Tyvärr måste vi meddela att turnén ställs in. Inga nya datum är inplanerade för tillfället och köpta biljetter återlöses".

Dåligt intresse

– En hel del olika faktorer spelar in i det här beslutet. Den största är att vår plan var att turnén även skulle sträcka sig utanför Sverige, men så har det inte blivit tyvärr och då faller hela planen, säger Kim Halling på Live Nation.

Även intresset i Sverige har varit mindre än arrangörerna hade förväntat sig.

Hoppas kunna återuppta

Turnén skulle ha inletts i Linköping den 10 februari och därefter skulle den ha gjort stopp i Gävle, Luleå, Malmö, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Karlstad. Live Nation hoppas att man ska kunna återuppta turnén vid ett senare tillfälle, men när är inte bestämt och därför återköps alla biljetter.

Musikalen bygger på filmen med samma namn från 1983 och har tidigare spelats på Chinateatern i Stockholm och på The Theatre i Göteborg. I huvudrollerna sågs Karl Dyall, Rennie Mirro och Hanna von Spreti. Föreställningen regisserades av Anders Albien.

TT

Publisert:

Ämnen i artikeln