”Vi sjunger karaoke på Golden Hits”

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll?

Andreas Lundstedt, 35, artist och programledare ”Ranking the stars” i Kanal 5:

Foto: Andreas Lundstedt diggar förrätter och tar hellre fyra sådana än en huvudrätt.

- Vi börjar på Café Lola, på Renstiernas gata, ett litet och mysigt ställe. Jag, Tess Merkel och Lina Hedlund, som är ny medlem i Alcazar, har repat hela dagen så vi behöver lite stark latte.

- Sedan tar vi båten över till Hammarby sjöstad där vi går till Göteborg. Där käkar jag en förrätt, en carpaccio. Jag är väldigt mycket en förrättskille, det är så gott med små rätter. Jag tar hellre fyra förrätter än en varmrätt.

Vi delar också på en flaska vin. Det är skönt när man kan blanda nytta med nöje, vi spånar idéer och festar samtidigt.

- Vi drar in mot stan och stannar till på East. Det är alltid trevligt där och de spelar skön musik. Jag tar ett glas vin, Tess en ”Dagens” och Lina en öl. Vi slåss om vem som ska bjuda, det gör vi alltid. Ibland betalar jag i smyg när de andra är på toaletten, för jag älskar att bjuda. Dessutom så jämnar det ut sig i längden.

- Sen beger vi oss till Kungsholmen, det är min älsklingsrestaurang. Där finns väldigt god mat och trevliga drinkar. Jag tar en biff med bearnaise och pommes frites, jag tycker att det är gott med vanlig mat. Sen festar jag till det med drinken Mango Sling. Det är lätt att fastna här, men en kompis ringer och vi får en knäpp feeling och drar till Golden Hits och sjunger karaoke. Jag väljer inte mina egna låtar, utan någon som det blir lite sport att sjunga, till exempel Dollys ”9-5”. Fast om publiken gärna vill att jag ska sjunga nåt eget så...

- Tess, som var lite svår i början av karaoken, har kommit igång och nu vill hon åka till Pub Anchor. Hon gillar ju hårdrock så där får hon sjunga deras karaoke och glänsa. Vi dricker whiskyshots alla tre och är nöjda med vår totalkväll.

Sofia Larsson

Aftonbladet

Andreas tusenlapp

Andreas favoriter