Tom Hagen

Uppgifter: Skilsmässopapper hittades hos Hagen

Av: 

Anna Sjögren

NYHETER

Den norska polisen ska ha hittat skilsmässopapper under en husrannsakan hos Tom Hagen, enligt uppgifter till Verdens Gang.

Det nya fyndet kan stärka misstankarna om att den 70-årige miljardären mördat sin fru Anne-Elisabeth som varit försvunnen sedan oktober 2018.

Det var i slutet av april som den norska miljardären Tom Hagen, 70, greps av polis misstänkt för mord på sin fru Anne-Elisabeth Hagen. I början av maj släpptes han från häktet, men polisens utredning av fruns försvinnande och det misstänkta mordet på henne fortsätter.

Nu kommer Verdens Gang med uppgifter om ett nytt fynd i utredningen.

Enligt flera säkra källor ska polisen ha hittat skilsmässopapper under en husrannsakan i paret Hagens hus. Papperna ska vara daterade flera år innan hustruns försvinnande och vara signerade av hustrun, men inte av miljardären.

God för 2 miljarder

Enligt uppgifter till flera norska medier ska Anne-Elisabeth Hagen ha pratat om skilsmässa och sagt att hon levt i ett ”turbulent äktenskap”. De uppgifterna stärks nu av det nya fyndet.

Aftonbladet har tidigare berättat att Tom Hagen är god för nära två miljarder och att hustrun vid en skilsmässa skulle kunna haft rätt till hundratals miljoner. Det skulle kunna vara ett möjligt motiv för miljardären att mörda eller låta mörda henne.

Kris i äktenskapet

Tom Hagen ska i förhör ha sagt att paret haft en kris i sitt äktenskap men tillbakavisar att paret ska ha stått inför en skilsmässa.

– Frågan om skilsmässa har varit uppe mellan dem, men det kom aldrig så långt att det blev diskuterat som ett verkligt alternativ. Det du refererar till ligger nästan tio år tillbaka i tiden och det var en svår tid i deras äktenskap. Men de tog sig igenom det och äktenskapet blev ännu starkare, skriver Hagens advokat Svein Holden till Verdens Gang i ett sms.

PODD Fallet Hagen - detta vet vi om utvecklingen

Den 31 oktober 2018 försvinner den norska miljardärsfrun Anne Elisabeth Hagen från sitt hem i Lorensskog utanför Oslo. Ett och ett halvt år senare, den 28 april 2020 - grips hennes man Tom Hagen - misstänkt för mord alternativt medhjälp till mord. Vad vet vi egentligen om vad som hände den 31:a oktober 2018 - och vad kommer egentligen hända framöver i fallet Falkevik Hagen?

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - Låna tryggt & enkelt här.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Tom Hagen

Anne-Elisabeth Hagen

Miljardär

Mord