Sexanklagelserna mot Donald Trump

Vittne: Trump dök upp före dejten – i pyjamas

Av: 

Oskar Forsberg

Sebastian Laneby

NYHETER

President Trump har förnekat allt och vill inte kommentera något om den påstådda affären med porrstjärnan Stormy Daniels – men olika vittnen fortsätter att bryta tystnaden.

En nära vän till Stormy Daniels bekräftar nu hennes sexaffär med Donald Trump.

I en lång intervju berättar fotografen Keith Munyan, 56, hur han bland annat överhörde flera samtal.

Vid ett tillfälle när Daniels och Trump skulle träffas dök presidenten upp i pyjamas, berättar Munyan.

Historien från 2006 om sexaffären med porrstjärnan Stormy Daniels fortsätter att förfölja Donald Trump. Trots ihärdiga försök från Vita huset att lägga locket på dyker det hela tiden upp nya uppgifter i storyn.

Nu träder fotografen Keith Munyan fram och berättar.

Munyan, 56, är nära vän med Stormy Daniels. De har arbetat tillsammans under flera år.

I en intervju med Washington Post berättar han nu om Trumps och Daniels affär. Han bekräftar allt det som Stormy Daniels, 38, själv tidigare uppgett.

Kevin Munyan omfattas inte av det sekretessavtal som signerades några veckor före presidentvalet 2016. Han kan således prata fritt om vad han vet utan att riskera något.

Arbetade i studio i Los Angeles

Munyan berättar för The Post att han arbetade tätt med Stormy Daniels mellan 2006 och 2008. De jobbade tillsammans i en studio i Valley Village i Los Angeles. Efter golftävlingen i Lake Tahoe 2006 där Trump först träffade Daniels ska presidenten ha ringt porrstjärnan flera gånger.

Donald Trump ska ha erbjudit Stormy Daniels att vara med i hans dokusåpa ”The Apprentice”. Han ska även ha erbjudit henne en stor lägenhet i den planerade skyskrapan Trump Tower i Tampa, Florida.

Keith Munyan minns det första samtalet som Daniels tog emot från Trump. Det var strax efter golfturneringen i juli 2006.

– Hon tittade på sin telefon och sa ”kolla vem som ringer”, säger Munyan till The Washington Post och fortsätter:

– Hon tyckte det var så kul. Hon ville vara med i ”The Apprentice”.

Talade inte om Melania

Stormy Daniels ska ha hållit upp telefonen under samtalet så att Munyan också kunde höra.

Hon gjorde likadant vid sex eller sju tillfällen.

– Det jag kommer ihåg var att han babblade som han alltid gör. Konversationen jag har tydligast minne från var den som handlade om den här lägenheten. Jag hörde henne säga (Stormy Daniels, reds anm.): ”Jag vill inte det. Det är inte vad jag vill ha”, säger Keith Munyan.

Fotografen har inget minne av att Trump någonsin talade om Melania eller sina barn. Han känner inte heller till om Stormy sparat sms, fotografier, videofilmer eller andra bevis från sin tid med Trump.

Klädd i pyjamas

Munyan har emellertid ett mycket starkt minne kvar. Stormy berättade för honom om när hon träffade Trump på ett hotellrum för att äta middag. Då öppnade presidenten klädd i pyjamas.

– Han var inte direkt klädd för att äta middag med en kvinna.

Stormy Daniels ska ha bett honom att ta på sig en kostym, vilket han också gjorde.

Under onsdagen meddelade Stormy Daniels att hon nu startat en insamling för att täcka alla advokats- och rättegångskostnader i målet mot Trump och hans jurister.

”Handlade bara om sex”

Keith Munyan vill inte kommentera några privata och explicita detaljer om presidentens och porrstjärnans relation, men han konstaterar att det inte handlade om utbildning eller affärer.

Det fanns, enligt Munyan, inget tvivel överhuvudtaget rörande bakgrunden till kontakterna mellan Trump och Daniels.

– Det handlade bara om sex.

Nya dokument visar ytterligare advokatkoppling

Under natten mot torsdag har tidigare okända dokument läckt ut, som påvisar kopplingar mellan ytterligare en Trump-advokat, utöver Michael Cohen som betalade 1,2 miljoner till Stormy Daniels via företaget Essential Consultants LLC, och den pågående juridiska processen mellan presidenten och porrstjärnan, rapporterar Wall Street Journal.

Namnet på Trump-advokaten är Jill A. Martin, som enligt Linkedin-profilen är biträdande generalsekreterare för det företag som Michael Cohen startade 2016.

Man tror att Michael Cohen startade upp bolaget för ett enda syfte – att anonymt betala ut pengarna till Stormy Daniels i utbyte mot tystnad om den påstådda sexaffären.

Vita huset har tidigare dementerat uppgifterna, men Michael Cohen erkände till slut att han startat företaget, skrivit på avtalet och att han betalade 130 000 dollar ur egen ficka – men att Trump inte var inblandad på något sätt.

De nya dokumenten, med Jill A. Martins underskrift, är enligt Stormy Daniels advokat Michael Avenatti ytterligare bevis på att det finns en tydlig koppling.

– Dessa dokument visar på ett effektivt sätt, till skillnad mot vad Cohen menar, att det är liten eller ingen skillnad mellan EC LLC och Trump-organisationen/Donald Trump, säger Avenatti till CNN.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter

/

Sexanklagelserna mot Donald Trump

LÄS VIDARE

Stormy Daniels: Hotade mig och min dotter

ÄMNEN I ARTIKELN

Sexanklagelserna mot Donald Trump

Donald Trump

”Stormy Daniels” Stephanie Clifford

Politik

USA