Travolta utpressas efter sin sons död

Hotar sprida falska rykten om stjärnan

1 av 3 | Foto: Foto: AP
Falska rykten Utpressare hotar att sprida rykten om Travoltas sons död om inte Grease-stjärnan betalar en stor summa pengar.

LONDON. John Travolta har

utpressats efter sin sons död.

En politiker pekar nu ut hans manliga barnskötare som medskyldig.

Sonen Jett, 16, dog den 2 januari i år när familjen var på semester på Bahamas. John Travoltas son var autistisk och uppgavs ha dött i en olycka när han halkade i badkaret. Det visade sig också att han led av den sällsynta hjärtsjukdomen Kawasakis sjukdom.

Hotas

Men detta är falska efterkonstruktioner påstår två personer som enligt Bahamas The Tribune försöker utpressa skådespelaren. En av utpressarna uppges vara en politiker. De hotar att sprida falska rykten om Grease-stjärnan inte betalar ut en stor summa pengar.

Utpressarna planerar bland annat att peka ut den manliga barnskötare Jeff Kathrein, 29, som medskyldig till Jetts död. Han var den sista som såg pojken i livet men har redan hörts av

polisen.

Falska påståenden

Jeff Kathrein är också den man som för ett par år sedan fångades på bild när han gav John Travolta en puss på trappan till stjärnans privatjet – och gayryktena tog fart.

Travoltas pressstab har bekräftat att han utsatts för utpressning.

– Tyvärr är det så att i denna tid av sorg finns det vissa individer som försöker komma med falska påståenden i hopp om att tjäna miljontals dollar, säger en talesperson till Daily Star.

Susanne Nylén