Uddevalla

Kvinna kastades från balkong på femte våningen – två män anhållna

Av: 

Emma Lindström

NYHETER

En kvinna misstänks ha kastas ut från en balkong på femte våning i ett hus i Uddevalla.

– Hon är mycket allvarligt skadad och ligger nedsövd på intensivvårdsavdelningen, säger Johnny Andersson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Uddevalla.

Polis och ambulans kallades till ett bostadsområde i Uddevalla strax efter midnatt, natten till fredag. En kvinna med allvarliga skador låg på marken nedanför ett flerfamiljshus.

Två män inblandade

– Det är en kvinna i 30-årsåldern som påträffats skadad, liggande utanför en fastighet, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i väst, på morgonen 

Polisen griper två män. En satt bredvid kvinnan utanför huset och den andra befann sig i den lägenhet på femte våningen som de skulle befunnit sig i tidigare under kvällen.

Männen, båda i 30-årsåldern, förhörs och anhålls senare under dagen.

Vårdas på intensiven

När polisen hittade kvinnan vad hon vaken och talbar, men på grund av hennes allvarliga skador beslutar sjukvården att söva ner henne, uppger polisen.

– Det senaste vi har är att hon är mycket allvarligt skadad och ligger nedsövd på intensivvårdsavdelningen, säger Johny Andersson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Uddevalla.

Polisen har samlat inte uppgifter från boende i området som blivit vittnen till händelsen.

ANNONS

REA: Upp till 50% på Nike - fynda kläder, skor och allt du behöver till träningen!

Extern länk från Nike

Gå till rean

Publisert:

LÄS VIDARE

Ännu ett balkongfall i går kväll: Kvinna död – en person gripen

ÄMNEN I ARTIKELN

Uddevalla

Brott