Aftonbladet Daily

Professorn: Därför är corona-dödstalen lägre nu

PODD ”Vi gör ganska mycket i Sverige”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Av: 

Jenny Ågren

NYHETER

Som det ser ut nu så ökar coronasmittan i Sverige, samtidigt som vi bara ser mindre förändringar i antalet inlagda på landets IVA. Har viruset helt enkelt blivit snällare?

Runt om i världen fortsätter man använda munskydd - men här i Sverige är det fortfarande inget krav. Hur hamnade vi som ett av få länder som inte använder munskydd? Det här och lite till tar vi upp i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst: Jonas F Ludvigsson, professor vid Karolinska Institutet och barnläkare på universitetssjukhuset i Örebro. Programledare är Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu kan du se din kreditkoll gratis - snabbt och tryggt med BankID. Se din kreditkoll direkt

MinKreditkoll SE


Mer från Aftonbladet Daily

Publisert:

LÄS VIDARE

Villaägare fast på giftig mark: ”Det är som att sitta på Tjernobyl”

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Daily

Aftonbladet podcast

AB Voice

Coronaviruset

Munskydd