Kronfågel

Kycklingspett återkallas efter upptäckt av listeria

Av: 

Josefin Silverberg

NYHETER

Kronfågel återkallar fyra av sina kycklingspettsprodukter efter att listeria har upptäckts i en av produkterna vid förädlingsanläggningen i Valla.

Den aktuella produkten har inte nått butik men av säkerhetsskäl återkallas samtliga produkter som producerats samma datum och på samma produktionslinje.

Det är efter att listeria upptäckts i fredags i en av Kronfågels produkter som företaget nu väljer att återkalla samtliga produkter som producerats samma dag och i samma produktionslinje vid förädlingsanläggningen i Valla.

”Listerian har påvisats i vår normala processkontroll där vi kontinuerligt tar ut prover och analyserar efter olika bakterier både vid produktionsdag och vid bäst-före-dag. Företaget återkallar av säkerhetsskäl alla produkter som producerats på samma produktionslinje den aktuella dagen” skriver Kronfågel i pressmeddelandet.

Följande artiklar som kan han inhandlats mellan 4 och 6 november återkallas nu:

Återkallelsen gäller därför fyra av Kronfågels kycklingspett som producerades den 3 november och som kan ha inhandlats mellan den 4 till den 6 november:

  • Artikel #4331, Kycklingspett Sweet Chili, 1600 gram
  • Artikel #4332, Kycklingspett Mango Jalapeno, 1600 gram
  • Artikel #4334, Kycklingspett Sweet Texas BBQ, 1600 gram
  • Artikel #4335, Kycklingspett Blandade örter, 1600 gram

Alla konsumenter som har produkterna ovan i kylskåp eller frys uppmanas att lämna tillbaka dem till butiken eller kontakta Kronfågels konsumentkontakt.

ANNONS

Se över ditt elavtal när priserna rusar! Jämför och hitta det bästa elavtalet för dig.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Kronfågel

Livsmedel